Zenmediums

Zenmediums.nl is één van de snelst groeiende paranormale Hulplijnen van Nederland en België en is onderdeel van “Topmediums“. Zenmediums.nl is misschien niet de grootste paranormale hulplijn, maar wel een met de beste Mediums en paragnosten van Nederland en België.

Al onze consulenten worden altijd vakkundig gescreend, alvorens zij via Zenmediums.nl hun kwaliteiten beschikbaar mogen stellen.
Wij zijn heel integer en streven naar 100% zuiverheid, discretie en eerlijkheid.
Zij zijn ook niet in dienst van Zenmediums.nl, maar werken als freelancer vanuit hun eigen thuis of werkomgeving.

Onze consulenten bepalen zelf wanneer zij online wensen te komen en zo kan het voorkomen dat u de ene consulent vaker ziet, dan de ander.

Het fijne van onze Paranormale Hulplijn is dat een zeer grote diversiteit van paranomale consulenten kunt vinden. Zo zijn er professionele paragnosten bij ons aangesloten, maar ook online mediums en gescreende tarotisten. Ook kunt u bij ons terecht voor bijvoorbeeld het laten lezen van een foto.

De meeste van onze consulenten werken al jaren in de paranormale branche. Zij zijn vanaf kleins af aan al opgegroeid met paranormale gaven en hebben in de loop der jaren, hun gaven verder en intenser kunnen ontwikkelen. Zo bent u altijd verzekerd van een hoog kwalitatief correct gesprek.

Anoniem en vertrouwelijk
Onze mediums behandelen uw telefoon en e-mailconsults helemaal anoniem en in vertrouwen af. Onze mediums vermelden absoluut geen getuigenissen op deze pagina. Getuigenissen zijn immers door iedereen en zoekmachines te lezen. De vragen en eventuele klachten over Zenmediums.nl worden eveneens vertrouwelijk behandeld.

Gedragscode ECT
Zenmediums.nl erkend de wettelijke gedragscode van de Ethische Commissie voor de telecommunicatie.